De eenvoudige bedrijfsstructuur zorgt ervoor dat de verschillende niveaus binnen het bedrijf van elkaar weten wat er speelt. Dit heeft tevens als voordeel dat de communicatie naar de klant helder en duidelijk verloopt.

Dagelijks zorgen onze gemotiveerde en vakbekwame medewerkers ervoor dat het door ons gewenste kwaliteitsniveau bij onze klanten behaald wordt. Om dit niveau te handhaven worden alle door ons onderhouden projecten periodiek gecontroleerd. Resultaten worden vastgelegd en indien nodig met onze opdrachtgevers besproken.

Naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten streven wij er naar om ons te onderscheiden door middel van betrokkenheid naar onze klanten en onze medewerkers, mede hierdoor is het verloop zowel onder onze klanten als onder ons personeel bijzonder laag.

Wat doen wij?

Aanzet Amersfoort bied naast de basis schoonmaakdienstverlening een scala aan facilitaire diensten.

De uitvoering van deze diensten ligt in de handen van vaste ervaren en gediplomeerde medewerkers van ons bedrijf.

Dagelijks staan wij voor onze klanten klaar om een zo breed mogelijk pakket van diensten aan te bieden met als doel onze opdracht gevers zo veel mogelijk de ruimte te geven bezig te zijn met wat zij het beste kunnen,, ondernemen “.